Odoo + afbeelding en tekst

CHIEK


Al meer dan 10 jaar zorgt LEDNLUX voor een kwalitatieve omgeving op architecturaal en technisch niveau.

Maar we misten net dat tikkeltje extra. Dat tikkeltje extra is chiek. Met chiek krijgt decoratief-architecturale verlichting een nieuwe definitie. 

Een uitgesproken stijl en uitnodigend design. Creatieve details en een thuis gevoel. We denken niet zoals andere bedrijven.

We vergelijken ons niet met andere bedrijven. Ruimte om te dromen, experimenteren, inspireren en de dingen te connecteren maakt ons Chiek.

Want dat zijn basisbehoeftes in de wereld waar we nu in leven.


CHIEK DESIGN


We kennen geen grenzen. We zoeken naar beter, slimmer en knapper. Dat doen we niet alleen. Marco De Bruijn, designer van tig domestic en retail producten, kent het huis al jaren. Als ontwerper kiest hij voor eerlijke materialen die tot de verbeelding spreken.


Ontdek meer

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

MAMBA+STRIBE


 Efficiëntie combineren met beleving. Dat doet de MAMBA STRIBE. De unieke lijnverlichting houdt van ruimtes met veel menselijk contact. Onthaalruimtes, kantoren, urban places,… je kunt het zo gek niet bedenken of de MAMBA STRIBE voelt zich in haar sas. Overal waar de architecturale toets primeert, daar vind je de MAMBA STRIBE. Ga voor details in een contrasterende kleur of voor toon-op-toon.

MAMBA+KUPS

Chiek wilt mensen connecteren. Mensen laten connecten met elkaar en met de omgeving. Zich goed voelen is de prioriteit. Dat weerspiegelt de MAMBA KUPS. De nostalgische lijnverlichting is terug van nooit weg geweest. De KUPS geeft er nog een extra hedendaagse toets aan. De geroemde spotverlichting. Ga voor KUPS in een contrasterende kleur of voor toon-op-toon.

Odoo • Tekst en afbeelding